НАЙГОЛОВНІШЕ В РОБОТІ КОЖНОГО ДЕПУТАТА – ЦЕ ЗУСТРІЧІ З ЛЮДЬМИ!!!

Вже тиждень маю насолоду спілкуватися с людьми. Провів декілька зустрічей з виборцями і готовий поділитися враженнями з читачами «Нашого життя». В першу чергу завітали до Магдалинівської центральної районної лікарні “ДОР”, поспілкувалися з лікарями. На власні очі зміг побачити стан підвального приміщення, проблеми каналізації. Почув багато нарікань на медичну реформу, непропорційність заробітних плат і прирівнювання сільських лікарів до міських. Звісно, медики обурені і я їх обурення цілковито поділяю.
Розмова вийшла досить емоційна і жвава. Звісно, що будь яка сфера потребує системного підходу і командної праці. Саме заради цього ми всі і працюємо. Сподіваюсь, що разом з Президентом ми зможемо спрямувати медичну реформу в правильному напрямку і наші лікарі не будуть вкотре розчарованими владою.

Познайомилися з вчителями Оленівської загальноосвітньої школи I-III ступенів і Жданівського навчального комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад». Проблеми вчителів, як і загалом по країні – це маленькі заробітні плати, тривога за те, чи буде й надалі розвиватися НУШ і звісно, наявність транспорту для дітей в сільських школах стоїть досить гостро.
Також відвідали будинки культури в с. Крамарка і Маріївка. Люди привітні, але після розчарувань в колишній владі досить обережні до обіцянок. Дуже щирі у спілкуванні. Говорили і о проблемах держави, і о тих, які їм болять найбільше: дороги і тарифи.
Держава зміниться, якщо ми зможемо подолати цей непростий шлях. І я намагаюсь робити все від мене залежне, щоб не зрадити довіру цих людей. Дякую усім, хто прийшов на зустрічі за емоційний, але щирий діалог.

Чітко усвідомлюю, що зустрічі з людьми повинен проводити кожен депутат будь-якого рівня якомога частіше, щоб не втрачати зв’язок з реальністю, розуміти прагнення людей, їх біль, поділяти успіхи, допомагати розв’язувати проблеми.

Так повинно бути. Але серед депутатів вищої ланки таких одиниці.
В статусі кандидата в народні обранці від партії «Слуга народу» провів зустріч з селянами, які щойно відпрацювали на полях. Очікування людей зрадили не один раз. Не дивно, що вони нікому вже не вірять.
Питання ставлять лише одне: чому ті, хто працює на українській землі, обробляє її живуть як наймити, а ті хто керує — як пани?! Чому важко працюючи, вони не мають гідних умов для життя?!
Дивлячись їм у вічі, дав обіцянку не зрадити довіри. Для мене це важливіше, ніж пообіцяти щось матеріальне і сховатися потім за стінами Верховної Ради, як це робили інші.

Сподіваюсь на те, що вони мене підтримають, підтримають нову команду Президента. Наші люди найкращі й заслуговують на гідне життя на своїй землі!

Не оминули своєю увагою і свята. Разом відсвяткували День Молоді і традиційне українське свято Івана Купайла.

Традиції, свята, радість, воля – це те, що ніхто не в праві у нас забрати. Яким же яскравим і насиченим було вчора свято молоді, яким закінчується літній сонячний цикл -Івано Купайла.
В цей день не хотілося говорити про політику, про якісь складні і серйозні речі. Дивлячись на дітей, на їх безтурботні обличчя, мені хотілося говорити тільки про майбутнє, про плани, про мрії, які у кожного без сумніву є.

Взяли участь в заходах і перейнятися духом українських традицій в селах Орловщина і Піщанка. Подивитися на красивих дівчат у вінках з польових квітів, на те, як розгорається багаття, послухати українські пісні, навіть поїсти куліш.

Діти були в захваті від пінної дискотеки. І їх емоції передавалися нам усім без винятку.

Подивившись на те, як наші люди вміють святкувати і веселитися, хочеться лише одного, щоб у них частіше були приводи для радості, щоб традиції, такі як святкування Івана Купайла передавалися з покоління в покоління, а наше українське село знову стало багатим і процвітаючим.

І зі свого боку, я готовий докласти максимум зусиль, щоб виправдати надії людей. Щоб кожен рік ми збиралися, святкували, шанували наші традиції і пишалися тим, що ми – українці!
Кожна зустріч з людьми – це подія, чиясь сторінка долі. Хочеться заповнювати ці сторінки щасливими моментами, щоб кожен з нас міг підставити плече один одному. Тільки разом ми подолаємо все.
21 липня 2019 року ми будемо обирати свій напрямок на найближчі п’ять років. Яким він буде залежить тільки від нас.

Запрошую Вас долучитися до команди Президента і обрати саме тих людей, яким він довіряє.

Я, Владислав Валерійович Бородін, єдиний офіційно зареєстрований кандидат від партії «Слуга народу» по 38-му округу, обіцяю Вам, що ви жодного разу не пошкодуєте про свій вибір. Обирайте серцем, зважуйте, вирішуйте! Головне, приходьте на ваші виборчі дільниці. Не залишайтесь байдужими.

Бажаю нам усім зробити правильний вибір для себе і для наших дітей!

З повагою, Владислав Бородін