У ЖИТЕЛІВ НОВОМОСКОВСЬКА Є ДЕКІЛЬКА ГОДИН АБИ ВСТИГНУТИ ПОДАТИ СВІЙ ПРОЕКТ ДО «БЮДЖЕТУ УЧАСТІ»

Відділ з питань інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради повідомляє про те, що жителів нашого міста залишилось декілька годин аби встигнути подати свій проект до «Бюджету участі».

 

За останню добу на сайті Громадського бюджету з’явилось ще 6 нових проектів. Давайте їх переглянемо:

Проект № 32 Облаштування зупинкового комплексу на мікрорайоні “Корея”

Зупинка громадського транспорту має бути доступною, безпечною, захищати від погодних негараздів та забезпечувати необхідною інформацією про рух транспорту. Щодня до центральної частини міста від’їжджають і повертаються сотні жителів мікрорайону “Корея”, серед них є діти, які їдуть до школи. Облаштування зупинки підвищить увагу усіх учасників дорожнього руху та дозволить запобігти ДТП.

Проект № 33 Вигульний майданчик для тварин

Пропонуемо переглянути проект вигульного майданчика для тварин-огорожена площа,пiсчане покриття,тренувальнi засоби,встановленна скринька iз бiопакетами для прибирання фекалiй.

Проект № 34 Октоберфест День Німеччини в у м. Новомосковську

З метою організації культурного дозвілля жителів міста пропонується провети «Октоберфест День Німеччини в м. Новомосковську». У програмі передбачено виконання музичних творів, народних німецьких та українських пісень, привітання гостей та дегустація справжніх та смачних національних німецьких страв (м’ясні ковбаски та інше).

Проект № 35 Відновлення спортивного майданчика у “Червоних будинках” за адресою пл. Героїв, 10

У центрі міста у занедбаному стані знаходиться спортивний майданчик, який має давню історію. Для забезпечення проведення активного дозвілля молоді міста та мешканців навколишніх будинків, спортивне поле необхідно привести до належного стану, здійснити його освітлення та відновити огорожу. Це надасть можливість грати дітям, молоді на спортивному майданчику у командні види спорту (волейбол, футбол).

Проект № 36 “ЕКОшкола” – сортування відходів у школах м. Новомосковськ

Це проект екологічного виховання жителів м. Новомосковська

Мета проекту – сформувати культуру сортування побутових відходів серед дітей та молоді, створивши умови для роздільного збору відходів. У всіх школах м. Новомосковськ будуть встановлені контейнери для сортування найрозповсюдженіших відходів.

Проект № 37 Допожи іншому

1.Пропонуємо встановіти комплексний контейнер для збору одягу, взуття та іграшок для малозабезпечених громадян м.Новосковська. Контейнер обслуговує соц. служба м.Новомосковськ. (1 шт.)

2.Також пропонуємо встановити соціальні полки “Якщо треба-візьми, якщо можеш – поклади” для продуктів харчування в мережевих супермаркетах м.Новомосковськ – 5шт.

Зараз деякі проекти знаходяться на доопрацюванні авторами!

Нагадаємо, що «Бюджет участі -2020» – один із реальних прикладів того, як можна об’єднати зусилля міської влади і мешканців для втілення корисних, цікавих ідей, спрямованих на розвиток рідного міста.