РОБОТИ ЮНОГО ХУДОЖНИКА З НОВОМОСКОВСЬКА ПОТРАПИЛИ НА ВИСТАВКУ У КРАКОВІ (ПОЛЬЩА)

24 серпня відбулася виставка робіт фіналістів Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка! 150 робіт маленьких українських митців побачили тисячі людей на центральній площі Кракова в рамках культурно-соціального фестивалю «Арт-Пікнік» та програми святкування Дня незалежності України. Серед робіт на виставці і малюнки нашого земляка – юного художника з Новомосковська – Кирила Красноусова.

 

Цьогорічною темою Всеукраїнського конкурсу була тема: «Хороша людина: як це?». До участі в конкурсі запрошувались діти трьох вікових категорій: 3-5 років, 6-9 років та 10-15 років. Роботи фіналістів презентували на виставці «Арт-пікнік» у Кракові.

 

Юний новомосковець Кирило Красноусов (12 років) надсилаючи свій малюнок на конкурс написав наступне: «В одному малюнку можна показати, яка це хороша людина? Я намагався показати хоча б невелику частинку того, якою, на мою думку, повинна бути така людина». Робота хлопця потрапила до фіналу, а далі була відправлена на виставку в Польщу.

 

«Стенди експозиції не могли залишити байдужим жодного перехожого. Люди зі захватом та усмішками на обличчях розглядали малюнки дітей з усієї України. На виставці побували не лише туристи та мешканці Кракова, дехто з учасників конкурсу також приїхав сюди, щоб на власні очі побачити цю неймовірну експозицію», – написали організатори виставки на своїй сторінці у Фейсбук.