У НОВОМОСКОВСЬКУ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ МАЛОЛІТНІХ ГРАБІЖНИКІВ

Через 15 хвилин після надходження на лінію «102» повідомлення про ухвале пограбування, поліцейські затримали двох малолітніх грабіжників, які зірвали  з шиї  пенсіонерки золотий ланцюжок та вдарили її по голові.

 

6 вересня до поліції звернулася 66-річна жителька міста Новомосковська, яка повідомила, що стала жертвою ухвалого пограбування малолітніми грабіжниками. Вона розповіла, що цього дня гуляла в себе у дворі, а неподалік від  неї  на майданчику перебували  два хлопця, яки курили та пило пиво. Підлітки гучно розмовляли та нецензурно висловлювались, у зв’язку з чим  вона зробила їм зауваження. Коли пенсіонерка пішла  до дверей під’їзду та почала діставати ключ, хлопці підбігли до дверей та напали на пенсіонерку зірвав золотий ланцюжок з шиї.

Потерпіла повідомила поліцейським прикмети малолітніх рабіжників, завдяки чому поліцейські екіпажу групи реагування патрульної поліції Новомосковського ВП  затримали  хлопців 10 та 12 років.

Малолітніх грабіжників після затримання доставили до відділу поліції та опитали у присутності батьків. За даним фактом до ЄРДР внесено відомостей за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Ведеться розслідування.