У НОВОМОСКОВСЬКУ ПРОЙШОВ МІТИНГ ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ НА ЯКИЙ ЗІГНАЛИ БЮДЖЕТНИКІВ

Вчора, 28 жовтня у Новомосковську біля монумента «Вічна слава» пройшов черговий мітинг та урочиста церемонія покладання квітів, присвячена 75-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

 

 

В цей день на площі біля «Вічного вогню» міська влада зігнали усіх бюджетників для масовки, такох були присутне духовенство, представники громадських організацій, ветерани та небайдужі мешканці міста яких теж наполегливо запросили на мітинг.

 

 

Друга світова війна принесла багато трагедій, віроломства і зруйнованих доль, життів, що до сих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

 

За мирне небо було сплачено надзвичайно високу і страшну ціну – близько 9 мільйонів життів наших співвітчизників.

 

Новомосковці завжди пам’ятають та будуть пам’ятаюти тих, хто ціною свого життя захищав і визволяв наш край в роки воєнного лихоліття. Тому в цей день всі небайдужі жителі Новомосковська вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу «Вічна слава».