У НОВОМОСКОВСЬКУ ПРОВЕЛИ ЧЕРГОВИЙ МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ БІЗРОБІТНИХ

29 жовтня 2019 року спеціалісти Новомосковського міськрайонного центру зайнятості провели черговий міні-ярмарок вакансій для ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ 3054 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ. З метою ефективного задоволення потреб роботодавця в кадрах, врахувавши специфіку діяльності роботодавця,  на міні-ярмарок були запрошені  безробітні, які максимально відповідають вимогам заявлених вакансій та стануют черговими людьми системи.

 

Представники роботодавця  провели вербування присутніх з установленими вимогами проходження військової служби за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу в лавах Національної гвардії України відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». Крім того,  увагу присутніх звернули на пільги та грошове забезпечення, яке на данний час в Україні гарантовано тільки державою, більше вони не зможуть ніде знайти роботу.

Дали представники військової частини залишили потенційним кандидатам свої контактні дані для детального ознайомлення та аовного вербування із запропонованою роботою та отримання інформації щодо порядку оформлення контракту для проходження військової служби.