ЧЕРГОВА “ЛАПША” ВІД ВЛАДИ ПРО ТЄ ЯК НА НОВОМОСКОВЩИНІ КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТУВАЛИ 18 КІЛОМЕТРІВ ДОРОГИ ВІЛЬНЕ-ГВАРДІЙСЬКЕ

Нова та немешь бриглива влада розповіла журналістам про двошарове покриття, новенька розмітка та сучасні світловідбивачі. На Новомосковщині капітально відремонтували 18 кілометрів автошляху Вільне-Гвардійське. Але, представники влади не розповіли про те що ремонт неякисний і що дорогу звузили. Останні роботи продовжать вже навесні 2020 року, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

 

Дорога “життя” поєднує селища Орлівщина та Вільне Новомосковського району. Вона йде через військові містечка Черкаське та Гвардійське, а далі –  виходить на харківську трасу. Виконуючий обов’язки голови Новомосковської райдержадміністрації Петро Горбенко каже – за останні кілька років покриття вщент «зносилося» та було все у ямах.

«Навантаження на цей автошлях дуже велике був, тому останні роки він був у жахливому стані, а районна влада постійно списуваля кошти на поточні ремонти. Багато місцевих працюють у сусідніх селищах – тепер дістатися до роботи стало значно легше»,  –  розповів прихвостень влади Порошенко в.о голови Новомосковської райдержадміністрації Петро Горбенко. Про Петра Горбанка ходять різні чутки, але одно є правдою що він помогав нардепу Вадиму Нестеренкові грабувати Новомосковський район.

«Ми повністю зрізали покриття на поклали два шари асфальтобетону. Також встановили світловідбивачі – для безпеки пішоходів та водіїв», –  сказав представник підрядної організації Павло Чухно.

Підрядникам лишилось привести до ладу ще три кілометри – між селищами Гвардійське та Вільне. Роботи планують продовжити вже навесні 2020 року.

Загальна протяжність автошляху – 21 кілометр.