Пішов з посади й забрав з собою все!

Історія про те, як звільнений з посади Сагайдак кабінет обдирав…

Останнім часом Новомосковською районною адміністрацією керувала корумпована людина, наближена до колишнього народного депутата України від БПП.

Ім’я цієї людини – Володимир Сагайдак.

Очоливши Новомосковський район, він підтягнув до адміністрації свою доньку та людей, на яких можна покластися та які допомагали йому запускати й супроводжувати корупційні схеми.

І тільки після переобрання Президента України вдалося зупинити Володимира Сагайдака та його корумповане оточення разом з його донькою Яною Сагайдак, яка працювала начальником юридичного відділу, допомагаючи батькові розбудовувати корупцію у Новомосковському районі.

Після звільнення Володимир Сагайдак у себе з кабінету забрав повністю все: меблі, розетки, вимикачі, шпалери та лінолеум з полу. А також колишній голова Новомосковської районної адміністрації Сагайдак намагався зняти дверні ручки та замок, але йому на заваді стали працівники адміністрації.

Йдучи, корупціонер Сагайдак пообіцяв новому керівництву, що на цьому він не зупиниться та буде разом з донькою позиватися до суду та вимагати повернення на посади себе та своєї доньки.

Ми побоюємося, що у корупціонерів Володимира Сагайдака та його доньки може вдатися через Новомосковський міськрайоний суд поновитися на посадах. Тому що до того, як Сагайдак очолив Новомосковську району державну адміністрацію, він працював головою відділення юстиції в місті Новомосковську, відносини з суддями Новомосковського міськрайонного суду в нього теплі та міцно пов’язані спільною корупцією.

Ні для кого не секрет, що у Новомосковському міськрайонному суді за гроші судді винесуть будь-яке рішення .

Що буде далі – ми з вами побачимо. А наразі ми маємо корупціонера Володимира Сагайдака, який прагне реваншу та повернення до корумпованої годівниці.