“ЗЕ” ЛАДЕН ВИЗНАТИ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ ПОМИЛКОЮ , ЩОБ ХОЧ ЯКОСЬ ВИПРАВДАТИ ПРОДАЖ НАШОЇ ЗЕМЛІ !

Сепаратизм та анексія українських територій починається саме з безкарного ігнорування діючої Конституції України. Саме відсутність найсуворішого покарання за порушення конституції України перетворює її з дієвого механізму на суто декларативний папірець.

13 ст. Конституції України стала для мене основою газового протистояння в боротьбі за краще життя звичайних українців . Для когось вона має найвищу юридичну силу , а для когось вона виявляється помилкою яка заважає продати землю. Для переважної більшості етнічних українців продаж землі , це злочин проти майбутніх поколінь , та по суті завершальна стадія внутрішньої окупації України .

https://www.president.gov.ua/videos/zvernennya-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-stosovn-1629?fbclid=IwAR33QkxXAM6Zvr2ZJDPqVibv8kCoOUEYsdYk8sH9SIdfoDzyaMX1unsDck0

P. S

Бог дарував нам найродючищі землі , щедро наділивши їх корисними копалинами не для того , щоб МИ жили в злиднях рахуючи копійки , або біткалися по заробітках .

У нас має бути не гірше ніж в ОАЕ , тому як згідно основного ЗАКОНУ – Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу!!!!!!!!!

Не олігархів , Не депутатів , Не 95 кварталу , а всього українського народу !

Слід розуміти, що українці ніколи не жили у повній відповідності до діючої Конституції України . Тому відновлення Конституційного ладу в України є священним обов’язком всіх небайдужих українців які прагнуть реальних змін в максимально стислий термін .

Максим Голосной