Роботодавець-шахрай обдурює українців у Берліні: гроші взагалі не віддає, а робочі голодують

інка поділилась історією, яка сталась з її чоловіком – він потрапив у пастку холоднокровного шахрая. Відомо, що він надає роботу українським заробітчанам, а потім обманює їх та взагалі не виплачує зароблені кошти. Всі контакти злодія є у зверненні.

Ось скарга:

“Саме ця тварина, по іншому його не можу назвати, обдурює наших хлопців( українців) в Берліні. Надає роботу на будівництві та обкошуванні трави біля сонячних батарей в Німеччині. Заробітну плату не платить кожного місяця, обіцяє віддати всі гроші тоді, коли люди їдуть додому. Працівники чекають по 2 місяці на гроші ( в той час голодують) і надіються, що в цієї скотини прокинеться совість. Але вона не прокидається, тому, що її в нього немає. Тому хлопці їдуть у відчаї додому, до своїх сімей, із психологічними травмами, без грошей, а дорогу оплачують їм вдома родичі. Саме в таку ситуацію потрапив мій чоловік. Я дуже хочу розповсюдити цю інформацію серед нашого бідного, працьовитого українського народу! Адже наш народ дійсно працює по всьому світу, намагаючись заробити якусь “копійку” для своєї сім’ї.

А такі шахраї, як ОЛЕКСАНДР КЕРШКОВСЬКИЙ ( 21.02.1972року народження, уродженець м. Вінниці), користуються працею наших чоловіків і живуть на “широку ногу” за їхні чесно і важкою працею зароблені гроші. Я дуже хочу, щоб якомога більше людей це прочитали і можливо це буде для когось попереджувальним сигналом. Також хочу побажати тим людям , які читають ці рядки Щасливого Нового Року та Різдва Христового!!! Нехай на вашому життєвому шляху не трапляються такі нелюди, як ОЛЕКСАНДР КЕРШКОВСЬКИЙ (+4915775916593 Viber, WhatsApp – німецький номер цієї скотини)!!! P.S.зробіть репост, можливо це когось спасе від такої неприємної ситуації.” – публікує слова Ольги Василик “Електронна книга скарг України”.