ЮНА ФУТБОЛЬНА КОМАНДА ДЮСШ НОВОМОСКОВСЬК ЗАЙНЯЛА ДРУГЕ МІСЦЕ У ОБЛАСНОМУ ЧЕМПІОНАТІ З ФУТЗАЛУ

15 лютого 2020 року в спорткомплексі «Слобожанський» відбулись фінальні матчі Чемпіонату Дніпропетровської області з футзалу серед команд 2006, 2007 і 2008 років народження. Серед учасників чемпіонату були юні футболісти з Новомосковська – футбольна команда міської дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ).

 

«Протягом цілого місяця на паркеті спорткомплексу «Слобожанський» панувала атмосфера боротьби і суперництва. Безкомпромісні поєдинки, несподівані результати і, звичайно, неймовірні емоції як на ігровому майданчику, так і за його межами – і все це для того, щоб бути першими! Кожен колектив хотів бути в трійці кращих і отримати заповітні медалі і кубки. І, нарешті, відомі імена всіх призерів, а нагороди роз’їхалися по всій Дніпропетровській області», – зазначили організатори чемпіонату.

Загалом, минулими вихідними, пройшли завершальні матчі Чемпіонатів області з футзалу відразу в трьох вікових категоріях 2006 р.н., 2007 р.н. і 2008 р.н., а також вирішальні матчі провели і дівчатка.

Футбольна команда ДЮСШ Новомосковськ була у категорії юнаків 2007 р.н. та за результатами змагань зайняла почесне друге місце.