Вже тиждень пройшов після вимушеної громадської акції під Новомосковська міська рада

9 вересня поточного року, зібрались військові, ветерани, волонтери, родини загиблих військових та містяни, щоб почути звіт від міського голови про хід справ з встановлення Пам’ятника загиблим військовим Новомосковщини. Той самий, який проектувався ще до нової площі, той, на який в цьому році вже виділили кошти.

За версією журналіста Костянтина Пузиря, вся суть акції була в тому, щоб жінки з го “Родини загиблих в АТО/ООС” нападали на мученика Віктора Івановича, ображали його, матюкали, і хотіли прям розірвати на шмаття…. А ветерани, в кращих традиціях 2014, мали його розіп’яти на хресті в одних трусіках, а потім з’їсти.

Але виховані організатори та учасники акції провели все мирно, спокійно та результативно. І ми, нарешті, отримали відповіді на питання та всі необхідні документи.

Як бонус, вже в залі, Віктор Іванович вибачився за свою поведінку та слова #вітя_але_гараж… Щиро, чи тому що так треба було, це вже інше питання. І я прекрасно розумію, що таку людину важко змінити. Але, можливо, в майбутньому, він буде більш стриманим, та не таким емоційним при спілкуванні з людьми.

 

Наступна акція 18 вересня в Новомосковській райраді. Результати сесії повідомлю