ВИПАДКОВІ ЛЮДИ ПРИ ВЛАДІ – ЦЕ ДУЖЕ КЕПСЬКО

Володимир Зеленський, який за всю історії нашої держави отримав на виборах президента максимальні майже 73% голосів, зайнявши посаду президента почав будувати вертикаль влади.

Це правильно та вкрай необхідно. Але на нашу думку, перед тим як призначати когось, як то кажуть “з вулиці” й відразу на високу посаду, потрібно ретельно людину перевіряти, бо ця людина стане довіреною особою президента за його особистим наказом.

Представником президента України в Новомосковському районі є Михайло Вишневський, про цю особу інформації небагато, але та що є, вже викликає багато запитань.

Як з’ясувало наше видання, Михайло Володимира Вишневський мав сумлінний досвід роботи на керівних посадах, але без вищої освіти, у 1998 році Вишневський закінчив Дніпропетровський технологічний технікум за спеціальністю “Технологія зберігання та переробки зерна”, кваліфікація “Технік-технолог”. Однокурсники кажуть, що Михайло Володимирович технікум закінчив з натяжкою та завдяки тому, що у батьків були там знайомства, Михайло майже на навчання не ходив, проте диплом отримав.

У 2018 році, Михайло Володимирович закінчив вищий навчальний приватний заклад “Дніпровський гуманітарний університет”, спеціальність “Правознавство”, але теж завдяки своїм знайомствам та за допомогою друзів, бо співкурсники його зовсім не бачили, а дехто з близьких друзів зовсім був здивований, що Михайло навчався у заклад “Дніпровський гуманітарний університет”, хоча, як нам повідомив один зі студентів цього вишу, за гроші керівництво закладу видавало дипломи про вищу освіту кожному, хто платив гроші й неважливо отримував він знання, чи ні! Головно, що «корочка» є !

Який досвід є у очільника Новомосковської райдержадміністрації :

1999 – 2000 роки – черговий охорони, водій колективного підприємства “Співдружність”, м. Дніпро;

2000 – 2001 роки – водій третього класу в автотранспортному цеху ЖКУ-1 державного житлово-комунального підприємства “Південне”, обласного житлово-комунального підприємства “Південне”, м. Дніпро;

2013 – 2014 роки – спеціаліст з обліку штрафних санкцій і послуг логістики відділу обліку доходів підприємства ТОВ “АТБ-маркет”, м. Дніпро;

І тепер починається найцікавіше на наш погляд, а саме – з 2014 – 2015 роки Михайло Вишневський працював першим заступником директора державного підприємства “Адміністративно-господарське підприємство Дніпропетровської обласної державної адміністрації, при цьому вищу освіту він отримав згідно з інформацією у 2018 році.

Далі, згідно з офіційною інформацією на офіційному ресурсі «Новомосковська районна адміністрація»

Посилання : Вишневський Михайло Володимирович | Новомосковська районна державна адміністрація (dp.gov.ua)

Вишневський у серпні 2018 року – енергетик І категорії ремонтно-експлуатаційної дільниці Дніпропетровської гідрогеологомеліоративної експедиції;

З 2015 – 2016 роки – виплата допомоги по безробіттю в Дніпропетровському районному центрі зайнятості Дніпропетровської області;

у 2017 році – заступник директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Індустріальної районної у місті Дніпро ради ;

2018 – 2019 роки – керуючий справами виконавчого комітету Індустріальної районної у місті Дніпро ради;

з грудня 2019 року – до цього часу – голова Новомосковської райдержадміністрації.

Незрозуміло як Михайлові Вишневському у 2017 році зміг без вищої освіти стати заступником директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Індустріальної районної у місті Дніпро ради, також незрозуміло як він з початку 2018 року став керуючим справами виконавчого комітету Індустріальної районної у місті Дніпро ради, адже він освіту отримав тільки навесні 2018 року.

 

Як ми вже написали, до особи Михайла Вишневського багато запитань, але відповідей він на запитання не надає, з журналістами не спілкується, вірніше спілкується, але тільки з тими, кого знає і хто про нього правду писати не буде.