“Слуга народу” з облради – диверсант: стало відомо, чому проходили обшуки у Піщанській ОТГ

3-го лютого поточного року  у посадовців Піщанської ОТГ Новомосковського району відбулися масові обшуки. Про це повідомили невдовзі після події.

Нині стали відомі деякі подробиці цієї кримінальної справи, що випливають з судової ухвали, яка дозволила “огляд житла чи іншого володіння особи”. У ній йдеться, що голова Піщанського ОТГ та депутат Дніпропетровської обласної ради від пропрезидентської партії «Слуга народу» розробили та впроваджують корупційну схему особистого збагачення через підконтрольне товариство ТОВ «Комсіті» (код ЄДРПОУ 40131916), яке надає послуги з водопостачання та водовідведення на території Піщанської територіальної громади.

Гадаємо, що ТОВ “Комсіті”  компанія з орбіти скандальновідомого Дениса Островського

 

                     З цією метою кримінальне угруповання ТОВ “Комсіті”  домовились з корумпованим командиром в/ч про консервації споруд діючої водонапірної станції військової частини та військового містечка, з подальшим приєднанням до мережі ТОВ «Комсіті», за що організували надання в/ч з бюджету ОТГ матеріальної допомоги у розмірі близько 1,2 млн. грн.

Слідством встановлено, що депутат облради надав алгоритм покрокових дій та пряму команду підконтрольним посадовим особам з угрупування  ТОВ «Комсіті», а саме при консервації діючої станції водопостачання в/ч таємно вивести з ладу її механізми та забруднити діючу свердловину для блокування її подальшого використання, що в свою чергу унеможливить відмову від послуг ТОВ «Комсіті» в майбутньому, та поставить службових осіб в/ч та військовослужбовців в залежність від депутата обласної ради та голови ОТГ.

Ви розумієте, що це кримінальне угрупування ТОВ «Комсіті» підконтрольне Денису Островському діяло та діє під час воєнного стану?

                  Диверсія — навмисні підривні дії проти економічних або військових об’єктів, а також дії спрямовані на дезорганізацію управління державних установ та органів місцевого самоуправління в тилу суперника для досягнення певних (часто політичних) цілей, або з метою ослаблення держави в цілому (Вікіпедія).

                За наявною інформацією, нібито «очищена» вода, яку постачає кримінальне угрупування ТОВ «Комсіті»  населенню не відповідає встановленим нормам та вимогам, оскільки фактично поставляється не з очисної водозабірної станції, а з незаконно розроблених та приєднаних свердловин, які посадовці ТОВ«Комсіті» обладнали потужними електронасосами, та, отримуючи надприбуток й безоплатно використовуючи надра України, надають місцевим мешканцям під виглядом очищеної та питної. Вода, що надходить населенню, не проходить будь-якої стадії знезараження, видобувається в антисанітарних умовах зі свердловин, пробурених кустарним способом найманими особами без відповідних дозволів та досвіду, що створює передумови до можливих спалахів масових отруєнь серед військовослужбовців ЗСУ, поширення епідемій.       

                 Правоохоронці встановили, що організатором злочинної схеми є депутат Дніпропетровської обласної ради від партії «Слуга Народу», уродженець м. Дніпро. Він же згідно документів фактичний власник ТОВ «Комсіті», але є інформація, що фактичним бенефіціаром цієї компанії є Геннадій Корбан. А такий собі власник, а правильніше сказати “фунт”  Дмитро Герасимчук виконує вказівки свого друга та роботодавця Дениса Островського.

Нагадаємо, що Дмитро Герасимчук є депутатом від пропрезидентської партії “Слуга народу” і тому імовірно, він уникне відповідальності. На даний час на Дніпропетровщині депутати від партії “Слуга народу” уникають відповідальності за свої кримінальні злочини.

За матеріалами