КРИМІНАЛЬНЕ УГРУПУВАННЯ ГУРТОВОГО ВСЕ «ПОРІШАЛО»

Минулого тижня мешканці Новомосковщини взнали, що нарешті правоохоронці зайнялись земельним ділком Гуртовим Ігорем Івановичем та посадили його за ґрати.
 
Але усі були прикро здивовані коли його зі співмешканкою Ольгою Бут побачили в стінах Новомосковської райради, де він працює та, відверто кажучи, продовжує працювати керуючим справами виконавчого апарату райради.
 
Тобто пана Гуртового та його співмешканку не тільки не заарештували, а ще й повернули на їх посади, які вони обіймають.
Співмешканка Гуртового Ольга Бут обіймає посаду заступника директора з виховної роботи Новомосковського фахового кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В. Литвиненка.
 
 
Гуртовий І.І., обіймає посаду керівника справами виконавчого апарату Новомосковської районної ради. Гуртового не тільки випустили з-за ґрат, а ще й дали можливість і надалі працювати та обіймати свою посаду.
 

Тобто, крав Гуртовий землю та й надалі продовжуй красти, ніхто тобі заважати не буде, так?

 
 
 Нагадаємо, що у перших числах березня за процесуального керівництва обласної прокуратури було викрито кримінальну групу, яка на території Новомосковського району запровадила злочинну схему заволодіння земельними ділянками.
Правоохоронці вважають, що ідеологом та натхненником цього кримінального угрупування був саме Гуртовий Ігор Іванович, а допомагала йому в цьому його співмешканка Бут Ольга Леонідівна, до угрупування входив також депутат Харківської обласної ради від пропрезидентської партії «Слуга народу» Федорик Сергій Юрійович, державний реєстратор Новомосковського міськрайонного управління юстиції в Дніпропетровській області Олену Юріївну Куліш та особистий водій Гуртового Ракаєв В.І.
Бандит Сергій Федорик
 
Зараз всі фігуранти знаходяться завдяки суддям на свободі, Індустріальний районний суд Дніпропетровська попри скоєні кримінальним угрупуванням злочини прийняв рішення випустити фігурантів справи під заставу.
Судді Індустріального районного суду Дніпра прийняли рішення відпустити під заставу 1.4 млн грнспівмешканку Гуртового Бут Ольгу Леонідівну, а державного реєстратора Куліш О.Ю., яка допомагала переоформлювати вкрадену землю суд випустив під заставу 600 тис. грн., фермера який є кінцевим бенефіціаром в цій кримінальній схемі Федорика Сергія Юрійовича зовсім не брали під варту, мабуть, тому, що він є представником пропрезидентської партії «Слуга народу» і має впливові зв’язки.
 
А ось з самим паном Гуртовим зовсім дивна історія. Після обшуків, під час яких були знайдені речові докази, правоохоронці під варту взяли тільки його співмешканку Бут О.Л., та державного реєстратора Куліш О.Ю., яких потім суд відпустів під заставу. У самого пана Гуртового обшуки в кабінеті правоохоронці провели лише через три тижні, тобто дали йому можливість перевезти речові докази з кабінету в інше місце. Через тиждень правоохоронці вирішили затримати та взяти під варту Гуртового І.І., але судді вирішили його випустити під заставу 1.5млн.грн.
 
Зневірені люди, які раділи правосуддю коли взяли під варту крадія Гуртового, в черговий раз зрозуміли, що на Дніпропетровщині правосуддя немає!
 
Нагадаємо, що Гуртовий І.І., починаючи з 2009 року демонструє мешканцям Новомосковська відсутність незворотної дії Закону в нашій державі, показує повну відсутність покарання за злочини та повну бездіяльність правоохоронців на Дніпропетровщині.
Запитаєте, чому ми прийшли до такого висновку?
Фото з кабінету Гуртового, так він кожного дня обідає в себе в кабінеті з чаркою в руках в робочий час.
У 2009 році, коли пан Гуртовий обіймав посаду голови Новомосковської районної райдержадміністрації, відносно нього Новомосковською прокуратурою було відкрите кримінальне провадження за розкрадання 70 гектарів землі в Новомосковському районі, тоді слідчі УБОЗу та прокуратури встановили, що з 2007 по 2008 роках Гуртовий, перебуваючи на посаді голови Новомосковської райдержадміністрації створив кримінальне угрупування та вкрав у держави цілий острів, який згідно з чинним законодавством не підлягав відчуженню.
 
 
Про те, що Гуртовий та його кримінальне угрупування вкрало у держави острів писали майже всі ЗМІ області, але на той час прокурором Дніпропетровської області був Шуба В.В., тому пана Гуртового запросили на розмову до прокурора після чого ця справа затихла, а у Новомосковському районі прямо в лісі робітникам прокуратури відвели земельні ділянки під будівництво житлових будинків.
 
І зараз історія повторюється!
 
Є кримінальне угрупування, є фігуранти, гучні затримання, обшуки та що далі?
Нічого!
 
Усі на свободі, бігають до слідчих та вирішують про закриття справи.
 
Люди з оточення пана Гуртового розповідають, що він дуже багато говорить. Після арешту, а потім виходу під заставу він з’явився на робочому місці разом зі своєю співмешканкою.
 
При цьому голова Новомосковської райради Храпов С.А. журналістам розповів, що керуючий справами Гуртовий у відпустці.
https://gittyadnipra.com/sergey-khrapov-ot-opzzh-stal-predsedatelem-novomoskovskogo-raysoveta/
 
Але Гуртовий з’явився на роботі, і за нашою інформацією, приїжджає на своє робоче місце та розповідає всім, хто до нього заходить, що він вже з правоохоронцями все «порішав» і справу невдовзі закриють.
хабар
 
Аналізуючи минулі кримінальні справи відносно Гуртового, йому не можна не повірити!
 
Факти вказують на те, що пан Гуртовий дійсно як то кажуть «порішав»! Майже всі учасники кримінального угрупування завдяки суддям — на волі. Вони обіймають свої посади, гуляють, відпочивають та розповідають усім охочим слухати, що грошей в них вистачить домовитись за закриття кримінальних справ.
 
Нам прикро, що так сталося, але чого ще ми могли очікувати від суддів в Індустріального районного суду Дніпра ?